Rechercher

Jan van Berkel overleden


Wij hebben het verdrietige nieuws ontvangen dat Jan van Berkel op 22 augustus j.l. is overleden.

Jan was de eerste voorzitter van de club en betrokken bij de oprichting van de SSC-NL. Samen met zijn vrouw Magda is hij actief aan het lobbyen geweest dat de SSC-NL binnen het ESDRA verband werd opgenomen. Jan heeft zich in het begin van de club actief in gezet bij het organiseren van clubdagen en het binnenhalen van wedstrijdplaatsen voor sneeuwwedstrijden zoals Winterberg en Neuhaus am Rennweg.

Jan was een groot voorstander van een klein maar professioneel wedstrijdcircuit van A en B wedstrijden in Europa om de sledehondensport een volwaardige plaats te geven binnen de sportwereld. Jan was heel consequent, sinds hij zijn sportactiviteiten heeft beëindigd stopte Jan met het lidmaatschap van de club.

Wij wensen familie, vrienden en kennis veel sterkte met dit grote verlies.

Bestuur SSC-NL106 vues0 commentaire

Posts récents

Voir tout